18.35

Shit, vad det var länge sedan jag skrev sist!
Men jag tänker allvarligt talat inte skriva nu iheller, så fort jag ser denna blogg så tänker jag på USA. Denna veckan har jag varit totalt negativ till att åka, deprimerad. Men jag tror säkert att detta är något som de flesta går igenom. Men jag klarar inte ens av att prata om resan, och jag ryser i kroppen varje gång någon frågar mig när jag ska åka.
Jag hoppas innerligt att detta går över snabbt, och snart. Men det vet jag att det kommer att göra, och då!

Men nu tänker jag ta en paus från allt detta, och koncentrera mig på annat!

Vi hörs när humöret kommit tillbaka : )

m

23.27

Jag har för första gången under denna au pair period stött på ett litet gupp.
  Igår fick jag ett mail av värdmamman som berättade att eftersom jag ska vara deras sista au pair, eftersom båda tjejerna ska börja skolan nästa år. Så ska barnen börja skolan den första veckan i september då nästa år, och att de då egentligen inte behöver min hjälp. Så kom hon då med 3 olika alternativ, som vi kunde diskutera.
  1. Att jag kan komma tidigare nu i år, och då åka första veckan i september nästa år.
  2. Att jag kommer som planerat, men lämnar dem 3 veckor tidigare än planerat. Och då förlora 3 veckor betalning.
  3. Att jag kommer som planerat, men stannar kvar hos dem de 3 veckorna utan att jobba och då utan betalning.
Även om de egentligen inte spelar någon roll, så kan jag ändå känna en känsla av besvikelse att de inte berättat detta för mig tidigare. Så jag hörde av mig till CC kontoret för att höra vad de hade att säga, och visst även hon tyckte att det lät konstigt. Hon skulle höra av sig till Boston kontoret för att se vad de hade att säga, och sedan höra av sig till mig imorgon.
   Men nu ikväll fick jag ett mail från värdmamman, nervös var jag för jag visste vad det innebar. Att hon hade blivit kontaktad av Boston kontoret, och då fått reda på att jag kontaktat dem.
Allting känns väldigt klyddigt, egentligen klyddigare än vad det är. Men iaf så har jag mailat med värdmamman nu ikväll och allt har blivit bra igen, hon ursäktad sig för att allt hade blivit så komplicerat och hon ångrade sig.
   Jag sa till henne att det egentligen inte spelar någon roll, och att det enda som betyder något är att jag ser fram emot att få träffa dem snart!
  Det var det lilla guppet, med uppklarat blev det iaf!

Ser även fram emot att jobba 10-18 imorgon!

m



19.58

        

Två bilder från Göteborg!

J
ag har märkt att skriva blogg är egentligen ingeting för mig, att komma på att skriva om något varje gång (helst intressant också) är ganska svårt. Men nu är det ju så att jag började skriva för att jag sedan skulle fortsätta när jag väl kommit över till USA. Och därför kommer jag att fortsätta, vare sig det är intressant eller ointressant!

Man börjar faktiskt redan nu känna att det närmar sig, när man pratar med folk och berättar när man ska åka så säger de nästan alltid - oh, så snart. Och när man nu t ex kollar på tv, så kommer det fram att det ska visas ett nytt avsnitt på det programet den 14 september, jamen jag ska ju åka 2 veckor efter där! Men nu ska jag iaf njuta av tiden som jag har kvar här i Sverige, njuta av att jobba på ICA. Det är faktiskt härligt att komma till jobbet nu nästan var dag, men det kanske är för att man vet att man inte ska jobba så jätte länge kvar där. Men iaf, jag trivs där och det har varit ett riktigt bra jobb med riktigt härliga arbetskompisar.

Längtar även till Stockholm, som Mikael och jag ska åka till i slutet på augusti. Jag blev så fäst vid huvudstaden när jag var där sist och skaffade visumet, så att vi beställde en resa dit. Kanske är för att man inte är där så ofta, så är det kul att hitta på nåt nytt.

Nu ska jag gå en runda, känns som jag behöver lite luft efter att jobbat länge idag.

m





20.16

Det var ett tag sedan jag skrev nu, dagarna går förbi en så himla snabbt så man hinner knappt göra nåt, inte ens skriva  ett litet blogginlägg.
Nu har jag haft mina 2 semester veckor, och jag kan inte säga att jag längtar tillbaka till att sitta i kassan. Jag kan säga er att det är mycket skönare att vara hemma, och ibland inte göra nåt alls.
Denna veckan har varit ganska hektisk, har gått otroligt snabbt. I tisdags åkte jag och mamma till Göteborg, körde upp. På vägen tog vi Ullared, och det är så otroligt roligt att gå där och även att köpa lite. Jag åkte inte ifrån där tomhänt, de roligaste sakerna jag köpte var nog en USA mönstrad kudde, och en riktigt stor manchester kudde.
I Göteborg så var vi på Liseberg på onsdagen, och shoppade på torsdagen, och inte lite iheller : ) Tänkte lägga upp lite bilder senare, eftersom jag inte lagt in bilderna på datorn  än.

Idag var det den stora dagen, dagen då jag skulle skypa med värdfamiljen! Och gud vad jag var nervös, även om det känns som att man känner dem ganska bra så blir man ändå så himla nervig varje gång. Men kul var det, första gången som jag såg dem live. Och jag kan inte sluta tänka på hur otroligt söta flickorna är, och hur trevliga föräldrarna är. Jag ser verkligen fram emot resan, och vill åka nu! Den 28 september känns verkligen långt borta nu, men veckorna går riktigt snabbt. Och jag uppskattar verkligen tiden som jag har här hemma nu, men nära och kära.

Nu ska iväg på en ICA fest, tillsammans med jobb kompisar då såklart. Ska bli kul att träffa dem utanför ICAs väggar!

m

RSS 2.0